Clienti/Parteneri

Le multumim Clientilor si Partenerilor nostri!

smart-lab

«Smart Lab» — prestează servicii de web design și web development, hosting și internet advertising, crearea și administrarea paginilor Facebook, Google +, Linkedin, cât și servicii de SEO Optimizare și Email marketing.

unimedia

«Portalul de ştiri UNIMEDIA» — urmăreşte din punct de vedere editorial să-şi informeze vizitatorii în mod operativ şi imparţial.
UNIMEDIA îşi propune să apropie şi să faciliteze discuţia dintre cetăţeanul simplu şi persoanele publice. Portalul este un spaţiu al discuţiilor, unde pot fi exprimate liber opinii contradictorii pe diferite teme.

logo-parteneri

«iMarketing.md» — Presteaza servicii complexe de marketing și comunicare pentru afacerea Ta.

vernon david mitigi

«Vernon | David» — is an international law firm with offices in Bucharest, Romania and Chisinau, Republic of Moldova. We provide full-service legal advice to a wide array of domestic and international clients ranging from start-ups to large multinational companies and foreign governments.

 

termika mitigi

«Salonul Termika»- presteaza servicii complexe de montare a semineelor prin convectia aerului cald sau a temosemineelor.

«PAS» — Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS) este o organizaţie regională dinamică, cu angajaţi profesionişti şi înalt motivaţi ce activează în domeniul sănătății și protecție socială pe parcursul multor ani.

linkgrup mitigi

«LINK Academy» — este o şcoală internaţională pentru educaţie şi informatică, acum IT si in Chisinau!

«Raiffeisen» — Susținem business-ul existent și misiunea noastră este de a contribui la modernizarea întreprinderilor autohtone pentru ca ele sa devină mai eficiente și mai competitive.

dreamups mitigi

«Dreamups Innovation Campus» — este comunitatea unde tinerii antreprenori învață, fac schimb de idei și lansează companii globale. Creăm în Republica Moldova un mediu de afaceri corect, competitiv și sustenabil.

Academia de Stiinte a Moldovei (A.S.M.) — reprezinta unica institutie publica de interes national in sfera stiintei si inovarii, este coordonator plenipotentiar al activitatii stiintifice si de inovare — in calitate de cel mai inalt for stiintific al tarii.

«iTicket» —  este un Startup care ofera posibilitatea de a procura sau comercializa bilete online la diferite evenimente: culturale, sport, divertisment.

atic mitigi

«ATIC» — Moldovan Association of Private ICT Companies is a non-governmental association whose members are private companies from various fields: hardware, software, telecommunications and business process outsourcing.

«BIZZ» — Totul în lume e simplu, iar ei îți voi arăta această simplitate! 😉 prin tot ce fac.

 

Gurinel TV

„Gurinel TV” – Copii talentati, desene animate, emisiuni pentru copii si muuulta voie buna! – o televiziune unde fiecare copil îşi va regăsi locul său.

«Tactical.md» — La tir, puteti petrece interesant timpul, iar ei pot sa va invete cum sa faceti tirul la nivel profesionist,  pentru cei ce isi doresc mai mult, puteti chiar sa concurati in competitiile pe care le organizeaza periodic.

logo slabescmd mitigi

«Slabescmd»- Te ajuta sa slabesti sanatos si frumos, fara stres pentru minte si corp!

tegola mitigi«TEGOLA» — Cele mai rezistente sisteme de acoperiș, hidroizolații și materiale geosintetice!
 USMF “Nicolae Testemiţanu” — Instituția oferă condiţii optime de instruire universitară şi postuniversitară prin rezidenţiat a cadrelor medicale şi farmaceutice, conform cerinţelor spaţiului educaţional european şi exigenţelor mondiale, asigurând, ulterior, instruirea prin secundariat clinic, doctorat, postdoctorat şi formarea profesională continuă pe parcursul întregii activităţi. [/col]

horus mitigi

Compania «HORUS» — transformă visul de a avea propria locuință în realitate!

logo«LumGrupMas» — Toate sistemele de iluminare le gasiti la ei! Simple, complexe,  stilizate, colorate pentru orice gust si interior!«Universitatea de Stat din Tiraspol» — Universitatea pregăteşte specialişti de înaltă calificare in cadrul celor 32 de specialitati. Dintre cele mai prestigioase pot fi nominalizate următoarele domenii: matematica, fizica, biologie, chimie, geografie, ecologie, informatica, pedagogia învăţământului primar. pedagogie si psihologie, limba si literatura română, limba si literatura rusa, limbi moderne, istorie, etc. logo egostilSalonul ”Egostil” – a fost creat pentru a deveni teritoriul frumusetii. Frizuri, coafuri, visage, îngrijirea părului etc… Fiecare va pleca de la ei  cu un sentimentul de satisfactie de imaginea sa din oglindă.LOCO CODE FACTORY«CodeFactory» — este o companie internationala care presteaza diverse servicii IT, cu filiala in Republica Moldova.«Best» — Grupul Local BEST Chişinău este o organizaţie studenţească ce activează în cadrul Universităţii Tehnice a Moldovei din februarie 2007, avînd ca scop dezvoltarea studentilor, oferirea a noi provocari si promovarea valorilor şi a culturii europene. Logo_Invento«Invento» — este o organizaţie neguvernamentală non-profit care îşi propune prin activităţile sale să producă un impact pozitiv în societatea contemporană, fiind alături de cei are îşi reinventează viitorul şi ţintesc spre succes.

artsintez«Artsintez Media» este o Companie de servicii IT cu sediul in Republica Moldova. Directiile principale de activitate ale Companiei sunt DEZVOLTARE DE SOFTWARE, CONSULTANTA SI EXPERTIZA IT, GĂZDUIRE WEBSITE, SUPORT, INVATAMANT LA DISTANTA.

camera comertind mitigi

«Camera de Comerţ şi Industrie» — Obiectivul major al CCI a RM este crearea unui mediu şi a unei comunităţi de afaceri în societate şi reprezentarea interesele membrilor săi în sistemul relaţiilor economice externe ale Republicii Moldova, în relaţiile membrilor cu autorităţile guvernamentale şi cu cercurile străine de afaceri .

logo anturaj1«Anturaj» — este o companie in domeniul productiei, importului si comercializării mobilei în Republica Moldova. La ei veti gasi calitate inalta, mobilier durabil, stil si design care va reprezinta, la un pret corect.DD ‘’D&D’’ este o companie de constructie care isi propune sa construiasca  spatii locative de cea mai inalta calitate la preturi accesibile în cele mai bune locuri ale Chisinaului, totul pentru satisfactia clientilor!

domo«Domo.MD» este un magazin online care  va propune produse de calitate si de o diversitate mare.2«Dansicons» SRL este o companie de construcţie din Chişinău, cu o experienţă  în crearea, dezvoltarea şi implementarea celor mai eficiente soluţii necesare la realizarea proiectelor imobiliare.creavita«Creavita» este o companie care activeaza in diferite domenii de afaceri ale industriei alimentare si aduce oamenilor produse de folos. Ea va poate oferi solutii pentru toate procesele ce tin de industria alimentara. 
din inima in inima«Din inima in inima» este un proiect social-caritabil si consta în ajutorarea persoanelor vulnerabile si in comunicare.supraten1«Supraten» este o companie de producere si vinzare a materialelor de construcie. Daca faceti reparatie aveti nevoie de ei.comalion co mitigi
 «Comalion SRL» — este compania de construcție care vă oferă posibilitatea de a putea beneficia de apartamente la prețuri accesibile pentru fiecare…

«Endava» — livrează soluţii de business şi servicii informatice în special pentru organizaţii mari din domenii cum ar fi bănci, asigurări, plăti electronice, comert, telecomunicatii si media. Endava este specializată în livrarea de servicii de Dezvoltare Software, Digital Media, Testare Software, Management Aplicatii Software, Servicii Cloud.

logo jet star
«JetStar»
— este o companie aeriana de transport de marfuri.clubul nostru«CLUBUL NOSTRU» — este clubul tuturor femeilor care isi doresc sa tina pasul cu timpul, sa fie rafinate, elegante, informate si inspirate.